Skordeloppet2016_600x600

Skördeloppets framgång ...

... är helt beroende av alla ideella funktionärer och sponsorer.

Skördeloppet är helt och hållet ett ideellt initiativ och vi ytterst tacksamma och glada att så många sponsorer vill jobba med oss år efter år, både med ekonomiskt stöd och med fina priser till loppet.
Skördeloppet är helt beroende av eldsjälarna i ledningsgruppen och alla funktionärer.

Sponsorer - gör det lätt för oss!
Ett bra sätt att hjälpa oss är så klart att sponsorerna tar initiativ till sin sponsring själva genom att helt enkelt fylla i formuläret här intill. Den lilla hjälpen skulle spara oss mycket administratid så att vi istället kan lägga tid på att förbättra loppet och sponsorerbjudandet!

Sponsornyheter:

  • Nytt för i år, som extra exponering för Huvud-, Guld- och Silversponsorer erbjuder vi varsin sträcka utmed banan, cirka 50 meter, att nyttja efter eget önskemål. Det kan vara flaggor, banderoller, egen vätskekontroll eller andra jippon. Huvud- och Guldsponsor kan välja att istället ha infotält på arenan.
  • Nytt för i år, Huvudsponsor får även ha banderoller eller flaggor utmed upploppet.
  • Nytt för i år, vi kommer att jobba med prispallsponsorer, ett företag går alltså in och sponsrar alla pallpriserna i en klass, och får extra exponering i vår marknadsföring. Bokas före 15/6.

Var med och gör Skördeloppett ill en folkfest i hela stan!

Vi vill bredda arrangemanget och skapa en folkfest för hela centrum.
Vi behöver samarbeten och du kan hjälpa till!

Vi vill att Skördeloppet ska bli en tillgång för hela Hedemora centrum, och Södra Dalarna. Vi vill att du som handlare, företagare och restaurangägare ska ha nytta av att Skördeloppet finns.

Ur Skördeloppets målbeskrivning:

  • Bansträckningen går genom centrum. Därmed hoppas vi att butiker och restauranger ska dra nytta av tillströmingen av människor och genom jippon och annat få ökad försäljning under arrangemanget.
  • Deltagarmål 2018: 500 löpare

Många kommer hit:
En stor andel av de löpare som kommer hit för att springa Skördeloppet bor inte i Hedemora.
Hälften av löparna är barn... de har med sig en hel familj som supporterteam.
Det är som mest folk i rörelse runt lunch - kolla programmet på hemsidan!

Anmälan öppnar vid 10, och loppet går vid 14... det kommer alltså att vara många människor på stan som annars inte är här! - Dra nytta av det!